Munkatársaink

Dr. Bencsik Beáta

Dr. Bencsik Beáta
adjunktus
Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinika
Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar

1994-ben szerezte általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen. 1998-ban fül-orr-gégészetből, 2000-ben audiológiából szakvizsgázott. Az általános fül-, orr-, gégészeti megbetegedések diagnosztikája és műtéti terápiája mellett speciális szakterülete az otoneurológia és az audiológia. E két utóbbi szakterületen a szédülés, hallásromlás és fülzúgás, valamint az arcidegbénulás diagnosztikájával és kezelésével, valamint a hallókészülékkel történő rehabilitációval foglalkozik.

Tudományos kutatási területének fő iránya az otoneurológia és az audiológia, ezen belül is elsősorban a fülzúgás. Jelenleg PhD tudományos fokozat megszerzésén dolgozik, ezzel kapcsolatban folyamatosan együttműködik egy németországi otoneurológiai laboratóriummal. Jelenleg a klinikán tinnitus rendelést folytat.

Dr. Gáborján Anita PhD

Dr. Gáborján Anita PhD
tanársegéd
Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinika
Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar

1996-ban szerezte általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen, 2000-ben klinikai farmakológiából, 2006-ban fül-orr-gégészetből, 2008-ban pedig audiológiából szakvizsgázott.

2002-ben szerezte PhD fokozatát, melynek témája a hallással kapcsolatos idegi szabályozás volt.

Főbb tevékenységei: a klinikán az audiológiai állomás vezetése, osztályos munka, műtétek végzése. Résztvesz a graduális és posztgraduális oktatásban és a belső fül működésének kutatásában.

Dr. László Klára

Dr. László Klára  
rendelésvezető főorvos
Szt. Margit Rendelő Intézet, Budapest

1978-ban szerezte általános orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1984-ben fül-orr-gégészetből, 1995-ben audiológiából szakvizsgázott.

Főbb tevékenysége általános felnőtt és gyermek fül-or-gégészeti szakrendelői munka és műtétek végzése. Az eddigiek során foglalkozott foniátriával, audiológiával és otoneurológiával. Rendszeresen tart továbbképző előadásokat a háziorvosoknak.

Dr. Végső Péter

Dr. Végső Péter
főorvos
Fül-or-gégészeti és Otoneurológiai Szakambulancia
Országos Idegtudományi Intézet

1979-ben szerezte általános orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 1984-ben fül-orr-gégegyógyászatból szakvizsgázott.

Jelenleg az Országos Idegtudományi Intézet fül-or-gégészettel és otoneurológiával foglalkozó szakorvosa. Az intézet szakambulanciáján naponta rendel és rendszeresen végez műtéteket a fül-orr-gégészet és idegsebészet határterületét érintő betegségekben.

Dr. Nagy Tibor

Dr. Nagy Tibor
szakorvos
Szt. Borbála Megyei Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyak sebészeti osztálya

2000-ben végezett a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános orvostudományi karán. Jelenleg a  Szt. Borbála Megyei  Kórház  Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyak sebészeti osztályán dolgozik mint szakorvos. Érdeklődési területei a fülzúgás illetve a fülakupunktúra, polarizált fénnyel való gyógyítás.

 

Jáger Enikő

Jáger Enikő
asszisztens
Tinnitus Hungary Kft.

1987-ben általános ápoló és általános asszisztensi végzettséget ,1989-ben pedig felnőtt szakápolói minősítést szerzett. Az eddigiekben mind felnőtt szakápolóként mind pedig fül-orr-gégészeti asszisztensként dolgozott, nagy tapasztalattal rendelkezik az audiológiai vizsgálatok területén.

Keresztesné Kosun Katalin

Keresztesné Kosun Katalin
asszisztens
Tinnitus Hungary Kft.

1980-ban általános ápoló és általános asszisztens, majd 1981-ben felnőtt szakápolói képesítést szerzett.1983-ban audiológus asszisztensi, majd 1998-ban klinikai elektrofiziológiai szakasszisztensi képesítést is megszerezte.

Az eddigiekben folyamatosan audiológius asszisztensként dolgozott a Tatabányai kórházban.
Nagy tapasztalattal rendelkezik a fül-orr-gégészeti és hallókészülékes betegek ellátásában.