Tinnitus teszt

Mennyire érzi megterhelőnek a fülzúgását? Milyen mértékben befolyásolja életét Önt a fülzúgása   a hétköznapokban? A tudományosan ellenőrzött TBF-12 “Tinnitus Befolyásoló Hatása” c. kérdőív egy olyan önértékelő teszt, amely kiindulópontja lehet a panaszai felmérésének és kiértékelésének.

A teszt kitöltése során, kérjük, alaposan olvasson el minden kérdést és a megfelelő válaszra kattintva válaszolja meg őket. Ne hagyjon ki egy kérdést sem, kérjük válaszolja meg az összeset! Végezetül a teszt kitöltése után a bizalmasan kezelt  eredményét emailben küldjük meg.

Fontos: A Tinnitus Önértékelő teszt nem egyenértékű egy orvosi vizsgálattal és nem is helyettesíti azt. Különösen a nem régóta fennálló fülzúgás (zaj) esetén feltétlenül ajánlott egy gyors és alapos orvosi kivizsgálás.

Kívánunk Önnek jó egészséget!

Adatait szigorúan bizalmasan és titkosan kezeljük, adatot ki nem szolgáltatunk.Amennyiben megadja telefonos elérhetőségét, a tesztje összegzése után, amit emailen megküldünk Önnek, egy audiológus szakember felhívja és személyesen kiértékeli Önnel az eredményt.